Beeldend kunstenaar – Schilderijen en collagematige schilderwerken in acryl op paneel

Biografie
Vanaf mijn prilste jeugd voel ik me het gelukkigst als ik aan het schilderen,tekenen of schrijven ben.

Biografie

Ik ben geboren in Utrecht in 1951. Vanaf mijn prilste jeugd voel ik me het gelukkigst als ik aan het schilderen,tekenen of schrijven ben. Hierdoor heb ik inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd. Ik werk vanuit mijn atelier in Culemborg.

Meestal schilder ik op paneel en in acryl, maar mijn boekillustraties schilder en teken ik op papier. Soms gebruik ik andere materialen of grafiek. In mijn objecten, “geluksbrengers” ,voeg ik ornamentjes,vondsten en relekwieën toe. Deze verrijken en ondersteunen het verhalende karakter van deze bijzondere werkjes. Mijn inspiratie haal ik uit mijn directe omgeving, verhalen,gebeurtenissen en personen. Zo werk ik ook als ik een opdracht uitvoer. In mijn nieuwe abstracte werk wil ik juist door weglaten van geschilderde informatie mijn verhaal vertellen , Less is more.

Met het illustreren van kinderboeken en het schrijven van gedichten en verhalen ben ik pas echt aan de gang gegaan door de komst van kleinkinderen.

Contact formulier

Kunstroute 12 & 13 oktober Culemborg

Kunst Route Culemborg

In het weekend van 12 en 13 oktober 2019 vindt Kunstroute Culemborg voor de vierde keer plaats. Er wordt met man en macht gewerkt om weer ruim veertig kunstenaars onder te brengen op zo’n dertig locaties.